Cookies

En cookie er en mindre tekstfil, der lagres i din browser; blandt andet for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.


Dette website anvender cookies til følgende formål:

  • Teknisk funktionalitet; så vi kan huske dine præferencer og sikre at siden fungerer korrekt. 
    Statistik og trafikmåling; så vi ved hvor mange, der besøger vores site og til at hjælpe os med at udvikle sitet. Vores site anvender cookies til at føre demografiske og besøgsrelaterede statistikker. På den måde får vi mulighed for at tilpasse og oprette indhold og tjenester, der stemmer overens med dine og øvrige besøgendes ønsker.
  • Til at foretage direkte og målrettet markedsføring og kampagnevirksomhed overfor brugerne; Denne markedsføring foregår online. Ved alle reklameformater registrerer vi, om du klikker på de annoncer, vi viser for dig.
  • Integration af sociale medier på sitet; herunder for eksempel til formidling af aktuelle nyheder og kommentarer fra os. Endvidere kan cookies anvendes når du deler eller kommenterer indhold eller links via sociale medier. Udbyderne af disse sociale medier kan placere cookies på dit terminaludstyr, for eksempel din computer eller smartphone, når du besøger sitet.

Ejeroplysninger
Dette website udbydes af:


Socialdemokratiet
Vester Voldgade 96

1552 København V

Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter et bestemt antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

Sådan sletter du cookies
Læs vejledning her

Sådan undgår du cookies
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem i din browser.
Læs vejledning her.

 

Google Analytics (trafikmåling)
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Google Analytics anvendes på sitet til for eksempel at måle antallet af besøg, antallet af sidevisninger og antallet af brugere på sitet. Disse informationer kan i anonymiseret form bruges til at dokumentere værdi og effekt af markedsføringsmateriale. Google Analytics registrerer ikke personoplysninger.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her (siden er ikke tilgængelig på dansk). Dette sker ved, at du installerer et modul til din browser. 
Dette modul udbydes af Google Inc..

 

Tredjepartscookies
Sitet bruger en række services fra vore samarbejdspartnere. Disse services bruger til tider også cookies. Se hvordan du fravælger tredjeparts cookies på dit udstyr her.

 

Twitter
Websitet bruger cookies fra Twitter for at kunne vise dig de seneste tweets fra vores folketingsmedlemmer og give brugeren nem adgang til vores konto på twitter.com. Twitter bruger bl.a. oplysningerne fra deres cookies til at kunne vise relevant indhold, hvis brugeren senere skulle besøge twitter.com. Læs mere om Twitters brug af cookies her: https://twitter.com/privacy

Facebook (like-funktionalitet)
Websitet bruger cookies fra Facebook til at konstatere, om du synes godt om en side på sitet eller vores Facebook-side, samt giver dig mulighed for at synes godt om sitet.

 

Addthis

Websitet anvender addthis funktionalitet til at dele indhold på sociale medier, send til en ven og print. Addthis indsamler data til statistik formål. Læs mere om Addthis privacy policy her.

 

Youtube

Websitet anvender cookies fra Youtube i forbindelse med visning/afspilning af videoer på websitet.

 

Kampagneaktivitet
I forbindelse med kampagneaktivitet benytter vi cookies, der hjælper vores annoncepartner med at forbedre vores annoncering, så vi kan vise de kampagner, der er mest relevante for den enkelte bruger. Vi benytter annoncenetværket 

Adform.

Adform: Adform benytter cookies til at kunne måle effekten af vores digitale annoncering. Herudover benytter vi Adform cookies til at styre vores indkøb og budskaber i forbindelse med digital annoncering.

 

Brug af personoplysninger
Personoplysninger afgives ikke til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil. Desuden indsamler vi ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering og tilmelding til nyhedsbrev.

Her indsamles oplysninger om navn, telefonnummer, adresse, postnummer, by, land, e-mail, køn og alder.


Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.


Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Socialdemokratiet, skal du rette henvendelse på partikontoret@socialdemokratiet.dk eller telefon 72 30 08 00. 

Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.